A kényelmes vásárlás és az igényeinek megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Rendben" gombra kattintással. Ezzel meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt biztosít. Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatvédelmi tájékoztató

Menü

Vásárlás külföldről

Az EU országaiból érkező külföldi vásárlókat az alábbiakban olvasható feltételekkel tudjuk kiszolgálni. 

Az EU-n kívüli országokból érkező vásárlók felé jelenleg nem végzünk értékesítést.

KÜLFÖLDI SZÁMLÁRÓL ÉRKEZŐ ÁTUTALÁSOK:

A külföldi bankszámláról történő átutalást kérjük a megrendelésben jelezni. A külföldről érkező átutalások minden bankköltségét a vásárlónak kell állnia. 

MAGÁNSZEMÉLYEK VÁSÁRLÁSA:

Az Európai Unióban élő magánszemélyek az oldalon feltüntetett aktuális fogyasztói árakon (azaz bruttó árakon) vásárolhatnak, amelyek a hatályos magyar törvényekben meghatározott ÁFÁ-t is tartalmazzák. A termékeket ebben az esetben személyes átvétellel lehet megrendelni, és a külföldi kiszállítást a vásárlónak saját szervezésében kell megoldania. A személyes átvétel részleteiről e-mailben tájékoztatjuk a vásárlókat.

AZ EU-BÓL ÉRKEZŐ KÜLFÖLDI CÉGEK/ADÓALANYOK VÁSÁRLÁSA:

Az Európai Unió Magyarországon kívüli országaiból érkező adóalanyok (azaz a céges vásárlók) az érvényes előírások szerint nettó (azaz ÁFÁ-t nem tartalmazó) árakon vásárolhatnak webshopunkban, amennyiben a vásárolt termék IGAZOLTAN ELHAGYJA MAGYARORSZÁG TERÜLETÉT.

A termékeket ebben az esetben személyes átvétellel lehet megrendelni, külföldi kiszállítás megrendelésére jelenleg sajnos nincs lehetőség.

Az export számla kiállításához a webáruházon keresztül elküldött megrendelésen túl a következő adatokat és dokumentumokat is kérjük a céges vásárlóktól:

  • a cég közösségi adószáma,
  • adásvételi szerződés kitöltve és aláírva (az ehhez szükséges formanyomtatványt e-mailben küldjük el, a megrendelést követően),
  • a vásárló cég hivatalos bejegyzéséről készített dokumentumok másolata,
  • magyar nyelvű nyilatkozat arról, hogy a cég a vásárlás kapcsán jelentkező adófizetési kötelezettségének az érvényes rendelkezéseknek megfelelően eleget fog tenni.

Amennyiben a külföldi céges vásárló magyarországi szállítási címet ad meg, kizárólag bruttó, azaz ÁFÁ-t is tartalmazó árakon tudunk számlázni.

A további tudnivalókkal kapcsolatban az "Információk" pontban nyújtunk tájékoztatást.