A kényelmes vásárlás és az igényeinek megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Rendben" gombra kattintással. Ezzel meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt biztosít. Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatvédelmi tájékoztató

Menü

Visszaküldési garancia

Ha véletlenül nem a rendelt terméket szállítottuk ki Önnek, a lehető legrövidebb időn belül intézzük a cserét, természetesen saját költségünkön, akkor is, ha cégként vásárol nálunk.

Amennyiben Ön magánszemélyként rendel webáruházunkból és a megvásárolt termék nem nyeri el a tetszését, 3 hétig 3 választási lehetősége is van:

  • másikra cserélheti a vásárolt terméket a vételár különbözet kiegyenlítésével,
  • levásárolhatja az árát,
  • vagy visszatérítjük a teljes vételárat.

Döntését indokolnia sem kell.

A visszaküldési garanciát így érvényesítheti:

  1. A megrendelés elküldése előtt megjelenő megjegyzés mezőbe legyen szíves beírni a "visszaküldési garancia" szavakat.
  2. E-mailben vagy telefonon kérjük jelezni a visszaküldési szándékát, a rendelésszámra hivatkozva, a "visszaküldési garancia" említésével.
  3. Erre válaszul mi elküldjük Önnek az érintett raktár címét, és egyeztetünk arról, hogy segítségünket kéri-e a visszaszállításban.
  4. Ezt követően kérjük visszajuttatni a terméket raktárunkba.
  5. A csomag visszaérkezése után haladéktalanul intézzük a cserét, levásárlást vagy a vételár visszafizetését.

Visszaküldéskor nem ragaszkodunk az eredeti csomagoláshoz, csak az a fontos, hogy a termék minden darabja kifogástalan állapotban, sértetlenül érkezzen vissza, és minden gyári tartozék benne legyen a csomagban. Ha Önnek így kényelmesebb, kérésre megszervezzük a visszaszállítást is, amelynek díját Önnel előzetesen egyeztetjük.

Bízunk benne, hogy a fentiek meggyőzték arról, hogy a vásárlás valóban kockázatmentes lesz az Ön számára!

Fontos: A visszaszállítás költségét nem áll módunkban átvállalni. A céges vásárlókra a 3 hetes visszaküldésre vonatkozó ajánlat nem érvényes.