A kényelmes vásárlás és az igényeinek megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Rendben" gombra kattintással. Ezzel meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt biztosít. Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatvédelmi tájékoztató

Menü

TERASZOK, ERKÉLYEK BERENDEZÉSE

2018. 04. 20. 14:01:48

Végre itt a tavasz, ami azt is jelenti, hogy eljött a teraszok, erkélyek megújításának, csinosításának ideje. Ilyenkor a téli időjárás elől zárt helyre menekített bútorokat, kiegészítőket a kinti terekben láthatjuk viszont, a balkonládákba színpompás virágok, növények kerülnek, hogy minden készen álljon a nyugalmas, pihenésre alkalmas időszakokra.

NAPPALI A SZABADBANA teraszok, erkélyek berendezésének kiválasztását segíti, ha végiggondoljuk, milyen funkciót is szánunk ezeknek a helyeknek: a közös, szabadtéri étkezéseket, az ellazító kikapcsolódást, vagy esetleg mindkettőt szeretnénk megvalósítani. A kertes házak esetében a nappali meghosszabbításaként rendezhetjük be a teraszt akár étkezőként, akár pihenőként. A kisebb kávézó asztalok mellett a bővíthető, „nagycsaládos” asztalokkal és székekkel, garnitúrákkal egy kihelyezett étkezőt hozhatunk létre, amely akkor a legideálisabb, ha a konyhából egyszerűen megközelíthető. Ha nem akarunk túl nagy feneket kerekíteni a dolognak, hangulatos grill sarokkal is megoldhatjuk az étkezések helyét, esetleg kültéri bárasztallal, kényelmesülőalkalmatosságokkal, a tárolásra alkalmas zsúrasztallal, zsúrkocsival kiegészítve.

BELLO GIARDINO MŰRATTAN ÜLŐGARNITÚRA - A-Z Bútor WebáruházA kinti nappali kényelmét a párnákkal feltuningolt kanapék adják, a hozzájuk illő, alacsony asztalkával, könnyen mozdítható, kényelmes fotelekkel, puffokkal. Sokszor gondot okoz a terasz sarkainak mutatós berendezése, ahová jó megoldás a moduláris sarokkanapé elhelyezése, amelynek elemei variálhatóak, így könnyedén és tetszés szerint kihasználhatjuk a tér szegleteit.

Persze az sem jelenthet hátrányt, ha nem rendelkezünk méretes terasszal, egy kisebb erkély is otthonosan berendezhető. A kisebb erkélyeket kevésbé terjedelmes, összecsukható kerti asztallal vagy lerakóasztallal, székkel, paddal dobhatjuk fel, esetleg függőággyal, vertikálisan elhelyezett növényekkel, szabadtéren is használható szőnyegekkel.

BELLO GIARDINO MŰRATTAN ÜLŐGARNITÚRA - A-Z Bútor WebáruházA nagyobb teraszok, kisebb erkélyek esetében is fontos, hogy kültéri bútorokban és olyan textilekben, kárpitokban gondolkodjunk, amelyek jól tűrik az időjárás változásait, a hőmérséklet ingadozást, a nedvességet, párát. Ma már a kültéri bútorok túlnyomó többsége könnyen tisztítható, szintetikus, víztaszító szövetekkel, bevonatokkal készül. Az idén is divatos a műrattan, amely úgy tűnik, nem megy ki a divatból, emellett pedig a fa és műanyag bútorok is kedveltek, nem beszélve a nagy és puha párnákról, plédekről, asztali díszekről, gyertyákról. Kültéren alapvető a növényzet szerepe, amely az idei trendeknek megfelelően buja, dzsungeles hatású, túlzsúfolt, miközben mégis egységes benyomást kelt.

A burkolatoknál érdemes arra figyelni, hogy lehetőleg csúszásmentesek, jól szigeteltek és vízelvezetéssel kiegészítettek legyenek. És persze ne feledkezzünk meg az árnyékolóról, napernyőről, amely védelmet nyújt a nem kívánt, túlzott napsugaraktól. A hangulatos kültéri világítótestek, a függeszthető, vagy a talapzatra helyezhető LED-es lámpák nem csak könnyedek, praktikusak is, fényeikkel fokozhatjuk a nyáreste meghittségét.

Tekintse meg webáruházunk kerti bútor kínálatát!