A kényelmes vásárlás és az igényeinek megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Rendben" gombra kattintással. Ezzel meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt biztosít. Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatvédelmi tájékoztató

Menü

ROBOMOW ROBOTFŰNYÍRÓK- MELYIKET VÁLASSZUK?

2023. 04. 26. 15:05:33

A robotfűnyírók az automatizált fűnyírás zseniális eszközei, használatukkal időt, energiát spórolhatunk, működésük csendes és környezetkímélő, nem roncsolják a fűszálakat, fontos szerepet töltenek be az egészséges gyep kialakításában. Egy Robomow fűnyíró minden bizonnyal jó választás azoknak, akik számára fontos a minőség. A termékcsalád tagjai különféle tudással bírnak, különböző igényeknek felelnek meg, tehát, hogy megkönnyítsük a választást, ismertetjük a legfontosabb tudnivalókat.

ROBOMOW RT ROBOTFŰNYÍRÓ - A-Z BÚTOR WEBÁRUHÁZA közel 25 éves Robomow az egyik legnépszerűbb robotfűnyíró márka, termékei számos előnnyel rendelkeznek. Működésük megbízható, könnyen telepíthetőek, beállításuk és karbantartásuk is egyszerű. Rendre jól teljesítenek a különböző teszteken Európa-szerte. Igen ritka a meghibásodásuk, a szerkezet tervezésekor fontos szempont volt a felhasználóbarát kialakítás, amely az alkatrészek könnyen elvégezhető cseréjét is lehetővé teszi. Ugyanakkor a gyártó szakszervizt is biztosít Magyarországon, valamint legalább 3 év garanciát minden modellre.

Az RT és az RK termékcsalád

ROBOMOW ROBOTFŰNYÍRÓ - A-Z BÚTOR WEBÁRUHÁZA versenytársakkal szemben mindkét termékcsalád figyelemreméltó előnye az a lebegő vágótér, amelynek segítségével az egyenetlen terepen is szemet gyönyörködtetően vágják a füvet a kis méretű robotok is. Speciális, nagy tapadású kerekeikkel a nehéz terepen is megbízhatóak, akadályérzékelőjüknek köszönhetően pedig nem akadnak el, nem állnak le, csak indokolt esetben.

 

ROBOMOW RT ROBOTFŰNYÍRÓ - A-Z BÚTOR WEBÁRUHÁZA Robomow RT jelzésű termékcsaládja a kisebb kertekbe ajánlott, ezek az RT 300 és az RT700. Az elnevezésükben a számjegyek azt a maximum négyzetmétert jelölik, amelynek kezelésére az adott modell javasolt. Ezek a robotok viszonylag kis méretük ellenére is gyorsan, hatékonyan és megbízhatóan dolgoznak, modelltől függően kb. 75-90 perc alatt nyírják le a 300 illetve 700 négyzetméternyi füvet. Minden terepen hibátlanul vágják a gyepet, köszönhetően a már említett szabadalmazott vágórendszerüknek. Lejtős, 30%-os terepen is jól teljesítenek, a szegélyeket akár szegélykő lerakása nélkül is képesek kezelni. A magas, vastag fű sem okoz számukra problémát, 18 cm vágási szélességgel és akár maximálisan 60 mm-es vágási magassággal robotolnak. Kezelésük felhasználóbarát, távolról, mobil alkalmazáson keresztül beállíthatóak, a nyírási idő ütemezhető, továbbá szükség esetén a riasztások, értesítések küldése is.

ROBOMOW RK ROBOTFŰNYÍRÓ - A-Z BÚTOR WEBÁRUHÁZA Robomow RK kategória tagjai közepes és nagy kertekbe ajánlott: 1000, 2000, 3000 vagy akár 4000 négyzetméteres fűterületre is, mely méreteken a nyírási idő megközelítőleg 40-50, 80-90, illetve 110-120 perc. Kiemelkedő navigációs és lejtőmászási képességük van, akár 45%-os lejtőkezelési teljesítménnyel, tehát nem csak nagyobb, hanem lejtősebb területek kezelésére is tökéletesek. Míg az RT kategória oldalsóval, az RK modellek minden irányban érzékelő szenzorokkal vannak felszerelve. A vágókések a meghajtókerék vonalán kívül találhatóak, külön szegélynyíró program segíti a pontos nyírást, szegélykő lerakása nélkül is komoly precizitással. A RK esetében akár 10 cm-es vágási magasság is beállítható, a vágási szélesség pedig 21 cm, kivéve az RK PRO 3000 és RK PRO 4000 modelleket, amelyeknél ez a méret 42 cm. A beállítások színes, nagy kijelzős képernyőn eszközölhetőek, ahogy mobil alkalmazással is, beleértve az ütemezéseket, értesítéseket és riasztásokat. Az RK PRO modelljei és az RT 700 GSM modullal együtt érkeznek a vásárlóhoz. ROBOMOW RK ROBOTFŰNYÍRÓ - A-Z BÚTOR WEBÁRUHÁZ

A Robomow fűnyírók több, akár elválasztott területet is kezelni tudnak, mindegyikük szabadalmaztatott mulcs tisztítóval van ellátva, vágófelületük öntisztító, és karbantartásuk is egyszerű.  A lopásgátló rendszer alaptartozék a termékekhez.

A robotfűnyíróik csendesen dolgoznak, így nem zavarnak senkit. Segítségükkel megvalósul az a szép zöld gyep.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: kert és terasz