A kényelmes vásárlás és az igényeinek megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Rendben" gombra kattintással. Ezzel meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt biztosít. Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatvédelmi tájékoztató

Menü

1850 OMNIA FORGÓSZÉK, BR HANS KARFÁVAL

Ár:
120.190 Ft (94.638 Ft + ÁFA)
Gyártó: Antares
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (2)
Cikkszám: A1802304

▪ hálós háttámla deréktámasszal ▪ állítható magasságú háttámla (U&D) ▪ formatartó poliuretán szivacspárnázat ▪ 5 ponton rögzíthető szinkronmechanika antishock funkcióval ▪ gázliftes magasságállítás ▪ szögletes műanyag lábkereszt nagy görgőkkel (d.65) ▪ BR HANS állítható magasságú karfa ▪ ülésmélység állító opció felár ellenében  ▪ PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁSOK (részletek a linken)

AKTUÁLIS AKCIÓNK:

TOVÁBBI 5% KEDVEZMÉNY MOST MINDEN BÚTORRA!*

KUPONKÓD: WS-5_2403

*A kedvezmény szőnyegekre, robotfűnyírókra és tartozékaikra nem vonatkozik. Az akció visszavonásig érvényes.

Kapható választék:
Szín:
NEM KAPHATÓ!
Ekkortól nem kapható:
2023-04-19

Leírás és Paraméterek

1850 OMNIA IRODAI FORGÓSZÉK - különleges kialakítású irodai forgószék. Deréktámaszos kiképzésű, így kényelmesen megtámasztja a hátat, hálós (mesh) háttámlája kellő szellőzést biztosít. A szék formatartó poliuretán szivacspárnázattal és nagy görgőjű szögletes műanyag lábkereszttel rendelkezik. Gázliftes magasságállításának, U&D rendszerű, állítható magasságú háttámlájának és 5 ponton rögzíthető, antishock funkcióval ellátott szinkronmechanikájának köszönhetően rendkívül jól testreszabható. A BR HANS állítható magasságú műanyag karfájának köszönhetően kényelmessé teszi az irodában végzett ülőmunkát. Ez a modell másik cikkszámon fejtámlás változatban is kapható. Lapra szerelten, kartondobozba csomagolva érkezik, a szükséges tartozékokkal együtt. Az összeszereléshez rajzos útmutatót biztosítunk. A raktáron levő termékeket 3-4, a rendelhetőként jelzett darabokat általában 6-12 munkanapon belül szállítjuk ki. A csomag érkezésének idejét megrendelés után egy külön visszaigazolásban pontosítjuk.

FONTOS: a kép tájékoztató jellegű, BR HANS karfa tartozik a székhez. 

FELÁR ELLENÉBEN ÜLÉSMÉLYSÉG ÁLLÍTÓVAL IS RENDELHETŐ.

Itt részletesebb információkat olvashat a forgószékekről, mechanikákról.

Vélemények

5.00
2 értékelés
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2021. 01. 27.
A szék nagyon jó, kényelmes, a karfa is elég, nem kell ennél drágább szerintem. A támla ruganyos, mégis feszes és tart.
Saját magam szereltem össze, nem okozott problémát, bárki be tud csavarni 7 csavart.
Egyetlen probléma volt, hogy a gyár rossz csavar csomagot küldött a székhez, de ezt jeleztem és küldtek megfelelőt, így sajnos plusz 1 hetet kellett várnom, mire használhattam, de ez inkább a gyártó figyelmetlensége volt.
| 5 / 5 csillag!
2021. 01. 25.
A gyermekemnek rendeltem mivel szakmájából kifolyólag a gép előtt ül. Gerincferdülése van, ezért kellett egy pár nap míg megszokta a helyes tartást. Meg vagyunk/ meg van elégedve a székkel. Jó választás volt. Köszönjük szépen.

Hasonló termékek