A kényelmes vásárlás és az igényeinek megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Rendben" gombra kattintással. Ezzel meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt biztosít. Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatvédelmi tájékoztató

Menü

Irodai forgószékek

Az egyszerű irodai forgószékektől az ergonomikus kialakítású, fokozott komfortú, karfás forgószékekig különböző árfekvésű és kivitelű darabokat kínálunk az alábbiakban, otthoni használatra és általános irodai célra. Irodai forgószék kínálatunkban minden igényre, akár fokozott igénybevételre is talál megoldást: számos kárpit típus, többféle mechanika és kialakítás közül választhat. 

Nagyon lényeges, hogy munkaszékünk kényelmes legyen és egészséges ülést biztosítson, ezért itt részletesebb tájékoztatással segítjük a megfelelő irodai szék kiválasztását.

Amennyiben robusztusabb megjelenésű magastámlás forgószéket keres, figyelmébe ajánljuk főnöki forgószék választékunkat is.

Az Antares cég termékei mellé pedig prémium szolgáltatásokat - többek közt kiterjesztett garanciát, összeszerelést és mintarendelést - is biztosítunk. 

Rendezés:
Nézet:

Forgószék, főnöki forgószék - a legfrissebb trend szerinti megjelenéssel vagy ergonomikus kialakítással, karfás vagy karfa nélküli  változatban, többféle állítási lehetőséget biztosító mechanikával, különböző árfekvésben és kárpitozással, otthoni dolgozósarokba vagy egész napos irodai igénybevételre.