A kényelmes vásárlás és az igényeinek megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Rendben" gombra kattintással. Ezzel meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt biztosít. Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatvédelmi tájékoztató

Menü

9045 SOPHIA FORGÓSZÉK, FEHÉR

Ár:
308.390 Ft
289.490 Ft (227.945 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 18.900 Ft
Gyártó: Antares
Átlagos értékelés: Még nem érkezett értékelés
Cikkszám: A1806302

▪ különleges formatervezés ▪ kiváló minőségű bőr kárpitozás ▪ alumínium és acél váz ▪ alacsony háttámla ▪ polírozott alumínium karfa ▪ gázliftes magasságállítás ▪ polírozott alumínium lábkereszt tappancsokkal ▪ a terméket készre szerelve szállítjuk ▪ speciális szállítást igénylő termékPRÉMIUM SZOLGÁLTATÁSOK (részletek a linken)

AKTUÁLIS AKCIÓNK:

TOVÁBBI 5% KEDVEZMÉNY MOST MINDEN BÚTORRA!*

KUPONKÓD: WS-5_2403

*A kedvezmény szőnyegekre, robotfűnyírókra és tartozékaikra nem vonatkozik. Az akció visszavonásig érvényes.

NEM KAPHATÓ!
Ekkortól nem kapható:
2023-06-29

Leírás és Paraméterek

9045 SOPHIA FORGÓSZÉK - a híres amerikai tervező páros, Charles és Ray Eames „Aluminium Group Chairs”, vagy más néven „Alumínium székcsoport” terve ihlette ezt a különleges formatervezésű, modern vintage stílusú forgószéket. Az alacsony háttámlájú tappancsos irodai forgószék váza alumíniumból és acélból készül, polírozott alumínium lábkereszttel és karfával rendelkezik. Gázlift segítségével a magassága testreszabható. A szék a karfa külső szélétől a másik karfa külső széléig mért távolsága 60 cm (teljes mélysége: 64 cm, ez a méret a szék oldalról mért szélessége, tehát az ülőlap elülső szélétől a hátlap legtávolabbi pontja közti). A földtől a karfa tetejéig mért távolság kb. 64-70 cm +- 2 cm (a szék magasságának állításától függően). Négy darab, speciális lába van (négykaros csillagláb), a fotón úgynevezett tappancsokkal látható, ha erre a négykaros csillaglábra felszerelik a görgőket kb. 50-55 mm-rel lesz magasabb a szék. Ez a modell másik cikkszámon egyéb színben is rendelhető. A raktáron levő termékeket 3-4 munkanapon belül, a rendelhetőként jelzett darabokat általában 4-6 hetes határidővel szállítjuk ki. A csomag érkezésének idejét megrendelés után egy külön visszaigazolásban pontosítjuk.

Itt részletesebb információkat olvashat a forgószékekről, mechanikákról. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!